VIDEO: U DOBRIM RUKAMA – Budite i vi uz Lea i njegov novi album!

Podijelite članak
Izvor: Hit records
Izvor: Hit Records

Glazbene riznice brojnih audiofila, ovih dana postati će bogatije za još jedno iznimno izdanje.

Čovjek koji je godinama tiho i nenametljivo prisutan u radijskom eteru, a njegove pjesme žive u srcima brojnih obožavatelja, predstavio je posebno iznenađenje, koje se ne propušta.

Na valu odličnih pjesama, te još boljih reakcija slušatelja i struke, Leo donosi novi, sedmi studijski album u izdanju Hit Recordsa, naslovljen po jednom od hitova ‘U dobrim rukama’.

Jedanaest odličnih pjesmama, redom velikih uspješnica, ‘Javi se pod hitno’, ‘Vjetar’, Radi to nekom drugome’, ‘Ti me ostavljaš’, ‘U dobrim rukama’, uključujući posljednju ‘Gdje su stali vlakovi’, pronašle su svoje mjesto, na izdanju, koje se ne propušta.

leo_u_dorbrim_rukama_album_cover

‘Jako zanimljiv i žanrovski raznolik album, rađen u dvije faze, pop i zabavnoj, što mu mislim upravo daje tu zanimljivost i širinu. Mislim kako je skladateljski, ali i interpretatorski jako dobro osmišljen, tako da će slušatelje zaintrigirati od prve do posljednje pjesme, da ostanu uz album, nepreskačući ni jednu pjesmu.’, istaknuo je Leo.

Stvarajući pjesme, ekipa koja stoji iza albuma i ja, potrudili smo se ugraditi u njega našu najiskreniju emociju i energiju, pa sam siguran kako će slušatelji to prepoznati i osjetiti.

‘Veselim se izlasku ovog albuma i naravno jedva čekam reakcije publike. Ujedno sa ovim albumom završava jedno razdoblje, i krećemo u nešto novo, drugačije.’, kazao je ovom prigodom Leo.

Novi album Lea ‘U dobrim rukama’, potražite u svim prodavaonicama nosača zvuka, u prodavaonicama dm-a, te online na hitmusicbox.com http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8743.

Popis pjesama:
1. Javi se po hitno

2. Vjetar

3. Gdje su stali vlakovi

4. Noć bez riječi

5. Radi to nekom drugome

6. Neka i mene ne bude

7. Još te sanjam

8. U dobrim rukama

9. Ti me ostavljaš

10. Bolujem

11. Ne barkaj me, ne barkaj

Komentiraj