VIDEO: TRAGIČAR KAUBOJA HORVAT – Imao sam dobar osjećaj

Podijelite članak
FOTO: HRS
FOTO: HRS

Nakon velike drame i poraza u Bercy Areni od Norveške u produžecima, hrvatski reprezentativci okreću se utakmici protiv Slovenije.

Izvješće: Media servis

Naši će reprezentativci u 20 i 45 odmjeriti snage sa susjednom Slovenijom u Parizu te ćemo dobiti prvog osvajača medalje u Francuskoj. Evo što je Zlatko Horvat rekao za HRT nakon pucanja odlučujućeg sedmerca.

“Imaš pobjedu u rukama, odnosno šut za pobjedu i promašiš. Nije lako, ali moram to što prije pustiti. Bili su produžeci i morali smo se donekle smirit. Zasad još nije toliko, al bit će teško,” rekao je Horvat.

Popularno zvan “Zlajo” kaže kako se bitno fokusirati na sljedećeg protivnika, a jednom od naših nositelja igre na ovom turniru nakon promašenog sedmerca suigrači su se zahvalili i dali podršku.

“Normalno da mi je teško. Moraš to što prije zaboraviti, treba razmišljati o Sloveniji. Ovo mi je najteži sedmerac u karijeri. Nikad nisam imao priliku pucati tako važan penal, no to nije opravdanje za promašaj. Teško mi je što sam fulao, imao sam dobar osjećaj prije penala, no bio je to krivi osjećaj. Legao sam na parket. To je tako kad si imao priliku za finale, a bio tako blizu,” izjavio je Horvat.

Komentiraj