VIDEO: SINČIĆ: Milijan Brkić bio je 7 godina iznad zakona – koliko je još Brkića u RH?!

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Predsjednik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić, sa stranačkim kolegama Ivanom Pernarom  Branimirom Bunjcem održao je u Saboru konferenciju za novinare, na kojoj je govorio o aktualnim događajima u zemlji.

“Dražena Bošnjakovića, ministra pravosuđa, prijavit ćemo Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, zbog izrade Ovršnog zakona, da se vidi što je curilo iz radne skupine i kako se ona formirala”, rekao je Sinčić koji je radnu skupinu nazvao farsom.

“Nas nisu htjeli u radnu skupinu, nego je jedino bitno što kažu lobiji, jer oni pišu sve zakone u ovoj zemlji, naročito ako se radi o unosnim poslovima”, rekao je Sinčić.

Sinčić je spomenuo i izvješće o radu vlade Andreja Plenkovića.

“Premijer Plenković kaže da nitko ne može biti iznad zakona, a njegov zamjenik Milijan Brkić je sedam godina bio iznad zakona, afere su se zataškavale, gubile su se evidencije, gubili su se spisi, a koliko je još Brkića u Hrvatskoj? Ima ih mnogo”, rekao je Sinčić.

“Premijer zapravo laže i obmanjuje javnost, da je Hrvatska uređena država, ovo bi davno bilo sankcionirano”, rekao je Sinčić.

Komentiraj