VIDEO: SAHRANJENA DUNJA LANGO – Nije izdržala tešku operaciju na srcu

Podijelite članak

dunja lango

Poznata tv voditeljica i spikerica Dunja Figenwald Puletić, poznatija kao Dunja Lango, sahranjena je na beogradskom Novom groblju, nakon što su se od nje oprostili u galeriji RTS-a i Skupštini grada.

“U Zagrebu su imali Helgu Vlahović, mi smo imali Dunju isto iz Zagreba, ali je bila naša, glavna beogradska voditeljica. I nas je promijenila na lijep način, možda nismo bili svjesni, ali smo se svi više trudili”, rekao je redatelj Dejan Karaklajić.

“I danas kad me mnogi mladi novinari pitaju kako se postaje dobar voditelj – kada bi im mi rekli uzmite primjer Dunje, to bi im bio, sigurno, jedan od najtežih zadataka”, rekao je poznati tv voditelj Minja Subota.

Beogradski Blic je podsjetio i na jedan od najljepših komplimenata koji je Dunja Lango dobila, a on glasi: “I kada biste sve lagali, sve bismo vam vjerovali”.

Dunja Lango, koja je, što je manje poznato, igrala i u neko liko filmova, preminula je u 74. godini života, a njezina kći Srna za medije je i otkrila kako su izgledali njezinu zadnji dani.

“Mjesec dana je bila na intenzivnoj njezi, imala je operaciju na otvorenom srcu, koja je dobro prošla, ali nažalost tijelo nije izdržalo, došlo je do komplikacija… Ona je oduvijek bila borac i mi smo vjerovali da će takva kakva jeste i ovo izdržati, ali nažalost nije. Liječnici su, naravno, dali sve od sebe, ali nije se ništa moglo učiniti. … Svi je pamte kao voditeljicu, spikericu, a ja bih voljela reći i  da je dugi niz godina radila i kao autor emisija u kojima je pokazala da kulture i te kako ima i da je može biti, da može biti i zabavna, a da zabava ne mora biti jeftina”.

PISALI SMO:

UMRLA DUNJA LANGO: Jedna od najpopularnijih TV voditeljica otišla u 74. godini – čitajte OVDJE.

https://www.youtube.com/watch?v=vH5Djeek5ss

Komentiraj