VIDEO: RAZVOD – Putinova kći dobit će pola milijarderovog bogatstva

Podijelite članak

NOVI RUSKI MILIJARDER: Oženio Putinovu kći i za 18 mjeseci se obogatio kao nitko 2

Putinova kći Katarina Tihonova (31) i ruski milijarder Kiril Šamalov (35), su pred razvodom, pišu svjetski mediji, iako se o tome vrlo malo zna.

Razvod je navodno pokrenut još početkom 2017. godine, a razlog je jer je Šamalov uhvaćen u vezi s ruskom starletom i bivšom manekenkom Žanom Volkovom.

Piše se naveliko i o financijama, pa se tako navodi kako je milijarder zbog razvoda izgubio pola svog bogatstva – oko 400 milijuna funti.

Afera se našla u medijima nakon što je objavljena fotografija zgodne Volkove kako pleše s tajanstvenim muškarcem na Valentinovo 2017.

NOVI RUSKI MILIJARDER: Oženio Putinovu kći i za 18 mjeseci se obogatio kao nitko 1
Katarina Tihonova

Iako je njegovo lice bilo skriveno svi su odmah pisali kako je riječ o Šamalovu, a fotografiju nisu komentirali ni Volkova a ni Šamalov.

Ni iz Kremlja se nije moglo mnogo doznati, jer je poznato kako se privatne stvari uglavnom ne objavljuju, pa je tako bilo i s udajemo Putinove kćeri Tihonove, koja se udala 2013. godine.

Vjenčanje je bilo u jednom odmaralištu u Sankt Petersburgu. Prezime Tihonova uzela je po baki s majčine strane.

Osim što je znana kao Putinova kći, Katarina je bila odlična plesačica. Za Šamalova se pak piše kako se počeo bogatiti otkada mu je Katarina postala supruga.

Spominju se udjeli u ruskom plinskom biznisu.

PISALI SMO:

NOVI RUSKI MILIJARDER: Oženio Putinovu kći i za 18 mjeseci se obogatio kao nitko – čitajte OVDJE.

https://www.youtube.com/watch?v=hbTmIGOgT4I

Komentiraj