VIDEO: NEVJEROJATNO – U Londonu se otvara restoran gdje će svi biti goli

Podijelite članak

gola

Oslobođeni izlazaka u kojima ste opterećeni umjetnim bojama na sebi, nečistćom, kemikalijama, čak i odjećom, san je mnogih ljudi koji sve više zbog stresnog načina života pribjegavaju raznoraznim metodama kojima bi se na neki način vratili prirodi i kvalitetno opustili, ali i družili.

U Londonu će uskoro biti otvoren restoran „Bunyadi“ u kojima će gosti biti goli i kako navode organizatori “slobodni od zamki modernog doba“. Oni koji se neće željeti potpuno skinuti dobit će ogrtače.

Gostima će biti posluživana jela s grilla u ručno izrađenom glinenom posuđu. Uživat će u hrani pod baldahinom, a rasvjeta će biti svijeće.

Stolovi će biti odvojeni pregradama od prirodnog šiblja i bambusa. U ovom jedinstvenom restoranu i jedinom takvom u Londonu, moći će istovremeno večerati 42-je ljudi, a kako ih je na listi čekanja već 27.000, organizatori ne brinu oko isplativosti projekta.

„Bunyadi“ će se najvjerojatnije otvoriti u lipnju, ali organizatori još ne žele objaviti točnu lokaciju. Zanimljivo je i da će ovaj restoran biti otvoren svega tri mjeseca u godini.

Kako još nema snimke iz tog restorana, evo pa pogledajte jednu šaljivu sa skrivenom kamerom.

https://www.youtube.com/watch?v=R1A87IET55w

 

Komentiraj