VIDEO: NASMIJAO ZASTUPNIKE – Pogledajte što je Bunjac pitao pučku pravobraniteljicu

Podijelite članak

bunjac

Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida, koji je u pojedinačnoj raspravi o izvješću pučke pravobraniteljice izrekao podatke koji dokazuju, kako kaže, da Hrvatska umire pred našim očima, imao je nakon toga i pitanje za pravobraniteljicu Loru Vidović.

Iako je pitanje bilo ozbiljno, ono je nasmijalo zastupnike koji su bili u sabornici, jer se Bunjac u njemu referirao na izjavu zastupnika HDZ-a Mladena Karlića, koji je rekao “kako je odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život”.

Upravo na toj u najmanju ruku čudnoj izjavi Bunjac je poentirao svojim pitanjem, a na Facebooku je uz snimku napisao:

“PITANJE ZA PUČKU PRAVOBRANITELJICU

Ja sam do danas vjerovao da se mladi iseljavaju iz Hrvatske zbog niskih plaća, zbog nezaposlenosti, zbog nefunkcioniranja države.

Saznao sam upravo od zastupnika HDZ-a, da se ustvari iseljavaju jer imaju teške roditelje i da im oni zagorčavaju život, pa me zanima da li su se vama kao pravobraniteljici ti mladi dolazili žaliti na roditelje i ako jesu u kojoj mjeri? Kako bi ovu znanstvenu tvrdnju proisteklu iz redova vladajuće većine mogli potvrditi ili osporiti”.

Bunjac je na Facebooku zabilježio i svoju vrlo oštru, ali i dokumentiranu pojedinačnu raspravu, o kojoj je uz snimku napisao:

“POJEDINAČNA RASPRAVA – IZVJEŠĆE PUČKE PRAVOBRANITELJICE

Hrvatska po mjeri HDZ-a – stranke koja je razorila Hrvatsku u samo tri desetljeća.

Hrvatska doslovce umire pred našim očima to je ono što je važno za reći. glavni val iseljavanja se tek očekuje i to u narednih pet godina. Očekuje se da će iz Hrvatske otići još 500.000 građana i to onih radno sposobnih i mladih obitelji.

Pretpostavka je znanstvenih studija da će u narednih dvadesetak godina slavonske općine i zgubiti do 60% stanovništva, te da će starijih biti dva do tri puta više nego mladih, što znači da će ovaj omjer umirovljenik/zaposlenik koji sada iznosi 1:1 biti još nepovoljniji i bit će dva ili 3 umirovljenika na jednog zaposlenika. To će onda biti Hrvatska po mjeri HDZ-a stranke koja je razorila Hrvatsku.

Nevjerojatno je da je u vrijeme jednog ljudskog života je učinjena šteta kakvu nisu učinila čak niti turska osvajanja!”

Komentiraj