VIDEO: LJUBAVI – Baš je to naslov nove pjesme Marijana Monića

Podijelite članak
Foto: Hit produkcija
Foto: Hit produkcija

Mladi glazbenik i izniman kreativac Marijan Monić još jednom je razveselio svoje obožavatelje.

Nakon posljednjeg singla ‘Kao rijeka’, Marijan je predstavio novu pjesmu, jednostavnog i lepršavog naziva ‘Ljubavi’.

Poznato je kako je glazba njegova prva i najveća ljubav, a nova je pjesma, kako nam je sam Marijan otkrio, napisana prije nekoliko godina i konačno je dočekala studijsku obradu, kao i da zaživi u eteru, ‘Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti Vam ovu pjesmu, jer u nju vjerujem od prvog dana i nosi neku posebnu energiju. Sedam mi je sretan broj, a ovo mi je sedmi singl, i koračamo prema albumu prvijencu, polako, ali sigurno.’

Za nastanak ‘Ljubavi’ autorski je zaslužna, kaže Marijan, vrhunska ekipa i njegovi dobri prijatelji, pa je dobar rezultat bio zagarantiran, ‘Tekst pjesme supotpisujem sa Kristijanom Kovačem koji  je napravio i glazbu, dok su istu aranžmanom obogatili profesor Ognjen Gravora, te mladi maestro Veton Marevci. Pjesmu je miksao Smokva, dakle produkcija je vrhunska. Svi instrumenti su snimani live…Vjerujem da će se mnogi pronaći u ovome tekstu i melodiji,stoga uživajte.’.

Podsjetimo, početne glazbene korake Marijan Monić napravio je još u ranoj mladosti. Prvi javni nastup i odmah glavnu nagradu dobiva na „Zlatnom mikrofonu” davne 2008. godine. Nakon toga uslijedila su brojna festivalska priznanja i nagrade. Da je njegov talent zaista svestran, od sviranja klasične i akustične gitare, pa do stvaranja samostalne karijere i nastupa diljem regije, dokazuje i činjenica kako je bio član klape ‘Furešti’.

Autor glazbe: Kristijan Kovač
Autor teksta: Marijan Monić/Kristijan Kovač
Autor aranžmana: Ognjen Gravora/Veton Marevci
Glazbeni producent: Dragutin Smokrović-Smokva
Tonski snimatelj: Dragutin Smokrović-Smokva

Komentiraj