VIDEO: IVAN PERNAR – I kad je o energentima riječ Vlada sve čini na štetu građana

Podijelite članak

ivan pernar

Ovo što vam HDZ i SDP i svi njihovi ostali sateliti nude to nije tržišna ekonomija – rekao je među ostalim u raspravi o plinu i energentima saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar.

Uz snimku svog govora na Facebooku je napisao:

/GOVOR U IME KLUBA ZASTUPNIKA ŽIVOG ZIDA/

Nažalost naša Vlada donosi političke odluke koje su uvijek na našu štetu i nikada se ne gledaju interesi naše države i našega naroda.

Živi zid je politička stranka koja ima hrabrosti to javno reći i takvim odlukama politički suprotstaviti! To znači da će glasati protiv vaše politike, dići će svoj glas protiv vaše politike i narod će osvijestiti o posljedicama vaše politike!

Želim reći hrvatskim građanima da ste vi ti koji svojim odabirom na dan izbora odlučujete koja će biti vaša osobna budućnost i to ne samo na osobnoj razini u smislu zaposlenja već i energetska budućnost cijelog društva.Da li ćete vi kao pojedinci biti slobodniji ili ovisniji, te hoćete li energente koji vam trebaju plaćati manje ili više.

Dragi građani vi o tome odlučujete na izborima, glas za Živi zid je glas za jeftinije energente i za veću neovisnost i zapravo to je glas protiv utjecaja izvana, odnosno to je glas za tržišnu ekonomiju.

Ovo što vam HDZ i SDP i svi njihovi ostali sateliti nude to nije tržišna ekonomija.

Komentiraj