VIDEO: IDU DANI – Tako pjeva Ivan Zak s milijun razloga za sreću

Podijelite članak
Foto: DARPRO
Foto: DARPRO

Samo tjedan dana bilo je potrebno Ivanu Zaku da još jednom potvrdi zašto je jedan od najuspješnijih i najtraženijih glazbenika.

Novi hit ‘Idu dani’ u kratko je vrijeme oduševio fanove, koji su s nestrpljenjem očekivali izlazak nove skladbe, a i struka je složna u ocjeni kako Ivan nikada nije bolje zvučao.

Sve to dokazuje i činjenica, kako je Zak i ovoga puta pogodio izborom glazbe, teksta i aranžmana, a sve navedeno sam potpisuje kao autor.

‘Idu dani’ nastala je u novom  Ivanovom studiju La Bamba, u suradnji sa najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, na što je posebno ponosan i što sa zadovoljstvom ističe.
Video spot sniman u okolici Zaprešića, za čiju je režiju zaslužan Dario Lepoglavec, na YouTubeu broji gotovo milijun pregleda samo tjedan dana.

Foto: DARPRO
Foto: DARPRO

Inspiraciju za novu uspješnicu u izdanju Hit Recordsa, Ivan je pronašao u starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi rado sjećamo, a povodom toga rekao je, ‘ Nakon duže stanke u studiju La Bamba, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album, na kojem će se naći i ‘Idu dani’ ‘.

Osim svega navedenoga, Ivan sudjeluje i u humanitarnim akcijama, pa je tako jučer nastupio na koncertu u Sisku (na Gradskoj tržnici), koji se održao za nastradale obitelji iz Hrvatske Kostajnice.

Sve novosti vezane uz Ivana Zaka pratite na njegovoj facebook stranici, ili putem društvenih mreža Hit Recordsa.

Autor glazbe: Ivan Zak
Autor teksta: Ivan Zak
Autor aranžmana: Ivan Zak
Glazbeni producent: Ivan Zak
Tonski snimatelj: Miljenko Pušić
Miks i mastering: Studio La Bamba – Miljenko Pušić

Redatelj: Dario Lepoglavec
Foto: DARPRO

Komentiraj