VIDEO: HAMED BANGOURA – Vratili su se artisti koji Sabor pretvaraju u cirkus – evo jedne pjesme za njih

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

S obzirom na eksplozivnost pojedinih zastupnika i artiljeriju kojom su gađali premijera Andreja Plenkovića, saborski su se zastupnici očito dobro odmorili.

Ali, čini se, i premijer Plenković, jer od sile i bahatosti opet je izrekao nešto, što je kasnije pokušao umivati. Reče premijer: “Ja mogu što hoću!”

Ta njegova kraljevska pozicija zapela je za oko, kako sam kaže, Hamedu Bangouri, našem poznatom televizijskom voditelju i čovjeku koji uživa u svijetu mode.

Bangoura je na svom Facebooku napisao:

Nakon vrlo kratkog odmora vratili su nam se artisti koji časno mjesto kao što bi trebao biti Sabor RH pretvaraju u cirkus.

Inače kad sam bio mali cirkus je obično dolazio na rubne dijelove grada, a sada je zahvaljujući nekima u samom centru.

Osim sad već tradicionalnog prepucavanja na relaciji zastupnik Maras – premijer Plenković, otvorena je i nova fronta na relaciji ministrica Dalić – zastupnik Bulj.

No, ono što je danas posebno okupiralo moju pažnju je rečenica koju je izrekao naš premijer:”Ja mogu što hoću?!” Sve drugo dalje više nije bilo bitno.

Zapravo cijela situacija u Saboru, tupi pogledi nekih zastupnika, a posebno grimase nekih ministara moglo bi se opisati s dvije pjesme Let 3. Prva je “Izgubljeni”, a druga za koju sam se odlučio je ova, pa kome krivo kome pravo.

Ugodan vikend svima.

Komentiraj