VIDEO: BELJAK O ŠTAKORIMA U ŠMIDHENU – To su ti isti štakori koji su uništili Hrvatsku

Podijelite članak

Vrlo zanimljiva rasprava vodila se na sjednici Gradskog vijeća Samobora, koja je počela aktualnim satom, a otvorio ga je vijećnik HDZ- Vladimir Skendrović kojeg je među ostalim zanimalo zašto Grad Samobor nije 2012. godine ukinuo pravo građenja Fantasylandu. Predložio je i da se u sklopu nadležnosti Grada riješi problem s najezdom štakora kojih je sve više u potoku Gradna, a na što se žale ljudi koji žive i rade na Trgu i u blizini Gradne.

Odgovorio  mu je gradonačelnik Samobora i saborski zastupnik Krešo Beljak, čiju verziju prenosimo s Facebooka:

“[NAJEZDA ŠTAKORA NA ŠMIDHENU…I ŠIRE] Na moje pitanje što je sa Šmidhenom, ministar Goran Marić mi je hladno odgovorio kako će država taj proces izgubiti i tražiti nagodbu s ljudima koje je “država zakinula”. Naravno, to podrazumijeva isplatu odštete sredstvima poreznih obveznika. Kako drugačije?

Simbolično, na prostoru nekadašnjeg Šmidhena navodno se pojavila najezda štakora. Vidite, to su ti štakori, to su isti štakori koji su uništili Šmidhen i Hrvatsku. Uvreda je to čak i za životinju štakora, jer su štakori u ljudskim oblicima najgori, oni ne prezaju ni od čega da bi opljačkali ostatke ostataka ove države.

Ti su štakori upropastili Hrvatsku više nego Srbi, Turci, Mađari ili Venecijanci zajedno. Usprkos svemu, Hrvati i Hrvatska su na ovaj ili onaj način uspjeli opstati, naše nacionalno biće uspjelo je opstati više od tisuću godina. A kad smo dočekali toliko željenu samostalnu državu, umjesto političara, na vlast su došli štakori koji su nas u 25 godina uspjeli pozicionirati na posljednje mjesto u Europi”.

Na kraju je Beljak vijećnika Vladimira Skendrovića, kojeg je okarakterizirao kao poštenog čovjeka koji je u nepoštenoj stranci, pozvao da dođe u HSS i da zajedno rade za dobrobit Samobora, jer kao pošten čovjek neće opstati u HDZ-u.

Komentiraj