VAPAJ KĆERI: Tata, pazi se, ako te zaustavi policija…trebamo te – poruka NBA zvijezdi Jacksonu

Podijelite članak

stephen jackson

Najstarija kći bivšeg NBA košarkaša Stephena Jacksona poslala mu je dirljiv SMS, koji je on objavio na svom profilu na Instagramu.

SMS je primio nekoliko sati nakon što je policajac u Minnesoti ubio Philanda Castilea, crnca, koji je iz džepa htio izvaditi dokumente.

Podsjećamo, nešto prije policija je ubila Afroamerikanca Altona Sterlinga dok je imobiliziran ležao na cesti u Baton Rougeu u Louisiani.

U poruci Jacksonove kćeri stoji: “Tata, kamo god ideš, molim te, pazi se. Ne znam što bih da te izgubim zbog ovog bezumnog policijskog nasilja. Ako te zaustavi policija, iz bilo kojeg razloga, molim te pomisli na mene, Riri, Milyon, Cam, Taylor, Stacky i Sky. Trebamo te. Napravi što god traže, nemoj se micati osim ako ti ne kažu, nemoj im dati nijedan razlog da naprave ono što rade nevinim crncima. Volim te”.

U odgovoru tate Jacksona piše: “Srce me boli kad vidim SMS od moje najstarije kćeri. Draga, budi svjesna da te jako volim i da nikad neću biti toliko sebičan da ne mislim na tebe i tvoju braću i sestre. Neću vas napustiti sve dok Bog drugačije ne odredi. Toliko vam dugujem. Volim te i obećajem.”

Komentiraj