UŽASNA OBITELJSKA TRAGEDIJA: Nakon utapljanja tijelo dječaka (11) nađeno na dubini od 6 metara

Podijelite članak

Nakon strašne obiteljske tragedije, kada se u ponedjeljak utopio 11-godišnji dječak pred očima majke u jezeru Čingi-Lingi, kod Molva nedaleko od Đurđevca, priopćenjem se oglasila i policija.

U priopćenju se kaže:

“U 21.10 sati, na jezeru Čingi Lingi ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave koprivničko – križevačke pronašli su mrtvo tijelo nestalog 11 – godišnjeg djeteta
U ponedjeljak, 12. kolovoza u 19.30 sati Operativno – komunikacijski centar Policijske uprave koprivničko – križevačke zaprimio je dojavu o nestanku 11 – godišnjeg djeteta u jezeru Čingi Lingi.

U 21.10 sati, na jezeru Čingi Lingi na udaljenosti 20 metara od obale u dubini od 6 metra ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave koprivničko – križevačke pronašli su mrtvo tijelo nestalog 11 – godišnjeg djeteta.

Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje, tijelo je pregledao mrtvozornik kojom prilikom nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijelo je prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva Varaždin obaviti obdukcija.

Nakon obavljene obdukcije i dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu”.

Podsjetimo, majka je bila na kupanju sa četvero djece, a u jednom trenutku je primijetila kako dječak ne izranja.

Dječak je ronio s maskom. Počela je dozivati pomoć, ustrćčali su se kupači, ali nažalost pomoći nije bilo.

PISALI SMO:

STRAVA NEDALEKO ĐURĐEVCA: Pred očima majke utopio se 11-godišnji dječak – čitajte OVDJE.

Komentiraj