UHIĆEN UBOJICA IZ ĐAKOVA: Pomogla dojava građana – bio je naoružan

Podijelite članak

Nakon cjelodnevne potrage, uhićen je muškarac koji je ubio socijalnu radnicu i teško ranio djelatnika tamošnjeg Centra za socijalnu skrb. 

Oko 20 sati ubojica je lociran u mjestu Drenje, u napuštenoj staji. Policija ga je opkolila i nakon toga uhvatila.

Podsjetimo, u đakovačkom Centru za socijalnu skrb oko podneva je ubijena dugogodišnja socijalna radnica, a pravnik te ustanove je teško ranjen te je u osječkoj bolnici, gdje je operiran.

Ubojica je korisnik Centra i otprije je poznat policiji.

O svemu je zamjenik načelnika PU osječko-baranjske Dario Premec rekao:

”U 20:15 u blizini autoceste A5 u polju između mjesta Đakovački Selci po dojavi građana pronađen je 61-godišnjak za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Policijski službenici su došli do mjesta dojave, pronašli su ga, uhitili uz uporabu sredstava prisile i sada se nalazi pod nadzorom u policijskoj postaji.

Prilikom uporabe sredstava prisile, postupanja nije došlo do pružanja otpora i mogu napomenuti da je uz njega pronađeno vatreno oružje”.

Premec je dodao i: “Dalje se provode izvidi. Osoba je uhićena, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom provodimo izvide.

Sukladno odluci nadležnog Državnog odvjetništva, osoba se vodi u našu pritvorsku policijsku jedinicu i dalje je odluka na Državnom odvjetništvu”.

 

Komentiraj