UHIĆEN BRAT BOKSAČA HRGOVIĆA: Matija Hrgović bježao od policije zbog droge

Podijelite članak

Matiju Hrgovića (23), brata našeg “naj” boksača Filipa Hrgovića, uhitili su policajci iz Sesveta, nakon što se dao u bijeg zbog droge.

On je zajedno s Ivanom Kurepićem (26), koji je već osuđivan zbog droge, zatečen sa 263 grama kokaina.

PU zagrebačka je da su policajci u parkiranom automobilu marke VW “ZG” registracija zatekli Kurepića i Hrgovića, ispod čijeg su sjedišta uočili plastični paket omotan crnom samoljepljivom trakom te je bio sumnjiv kao paket s drogom.

Hrgović se dao u bijeg, ali je sustignut, pa, je policija prema njemu uporabila fizičku snagu, vezan je i zajedno s Kurepićem priveden.

Pretragom osobnog automobila, koji mlađi osumnjičenik samo koristi i nije njegovo vlasništvo, pronađen je paket s vrećicom s 263 grama kokaina.

Potom je pretražena je i obiteljska kuća koju dvojac koristi, gdje je pronađeno ukupno 53,2 grama konoplje tipa droga (marihuana) te 15 plastičnih omota s tragovima konoplje tipa droga (marihuana). U domu starijeg osumnjičenika pronađena je metalna preša s tragovima droge kokain.

Od mlađeg je osumnjičenika oduzeta je i određena količina novca zbog sumnje da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja obojica su privedena pritvorskom nadzornik.

Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, kako je priopćila PU zagrebačka, podnesena je i kaznena prijava zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentiraj