U VRGORCU POMELI HDZ: Nezavisna lista mladih Ante Pranića apsolutni pobjednik izbora

Podijelite članak

Saborski zastupnik MOST-a Ante Pranić već neko vrijeme postiže sjajne rezultate kao gradonačelnik Vrgorca, grada u kojem je HDZ izgubio uporište.

A sada je Nezavisna lista mladih (NLM) Ante Pranića ostvarila apsolutnu pobjedu na izborima u Vrgorcu, porazivši još jednom HDZ.

Radostan nakon pobjede Pranić je rekao kako valja posebno naglasiti “da je NLM uvjerljivo pobijedio HDZ u izborima za najveći mjesni odbor na području Grada, odnosno u centru, MO Vrgorac”.

Pravo glasa je imalo 5.509 birača, a na izbore je izašlo ukupno 2.280 birača, što čini 41 posto ukupnog biračkog tijela.

“Nezavisna lista mladih prvi put je izašla na izbore za mjesne odbore Grada Vrgorca”, komentirao je rezultate izbora Pranić. “Građani su prepoznali naš rad i projekte za bolju budućnost našeg kraja. Dokaz tome su i neslužbeni rezultati gdje je vidljivo da je NLM apsolutni pobjednik ovih izbora. Samostalno je NLM osvojio 16 od ukupno 27 mjesnih odbora. Uz to, u četiri mjesna odbora pobijedile su kandidacijske liste grupe birača koje su imale podršku NLM-a.

Nezavisna lista mladih je apsolutni pobjednik izbora s najvećim zbirnim rezultatom. Dokazali smo da smo najjača politička opcija na području Grada Vrgorca. Posebno treba naglasiti da je NLM uvjerljivo pobijedio HDZ u izborima za najveći mjesni odbor na području Grada, odnosno u centru, MO Vrgorac koji broji 1872 birača. U tom mjesnom odboru NLM je ostvario 365 glasova, a HDZ 116 glasova.

Ovi izbori su bitni jer ukazuju na promjenu trendova u lokalnoj politici, gdje ne prolaze više ideologije, već isključivo mjerljivi, nesebični rad za boljitak cijele zajednice. Na kraju, posebno želimo zahvaliti onima bez kojih ova iznimno pozitivna vrgorska priča ne bi bila moguća… našim biračima!”

Komentiraj