TRENUCI STRAVE: Zadao 22 uboda nožem ocu jer ga je tjerao na oralni seks

Podijelite članak
Ilustracija
Ilustracija

Aleksandar Marinković (20) iz Aleksinca, optužen da je sa 22 uboda “rambo” nožem ubio oca Srđana Marinkovića (43), na suđenju se branio jezivim detaljima jer ga je otac, kaže, tjerao da ga – oralno zadovolji.

Prema pisanju srpskih medija ubojstvo za koje Aleksandru prijeti i 40 godina zatvora, dogodilo se u kući selu Glogovica.

“Kada sam došao, bio je budan, ustao je i počeo me udarati”, bilježi mladićev iskaz beogradski Blic. “Skinuo je bokserice, uhvatio me za glavu i povukao ka svom spolnom organu. Rekao je: “On te je napravio, njega ćeš i ljubiti”. Vukao mi je glavu prema dolje i vikao: “P**i ga, drugo i ne znaš raditi”. Kada sam osjetio penis na usnama, zgrozio mi se život. Sve se u meni uzburkalo. Osjetio sam bijes i gnjev.”

U jednom trenutku otac Srđan obukao je bokserice i krenuo u WC. Rekao mu je da “nigdje ne mrda“. Sjeća se da ga je dva puta udario nožem i više se ničega ne sjeća. Tvrdi da ga je otac i prije toga tjerao da ga oralno zadovoljava, ali da se uspijevao obraniti.

U svom iskazu tvrdi kako ga je otac stalno tukao u djetinjstvu. Govorio je da nije njegov sin.

Optužio je oca kako je mlađem bratu puštao porno filmove, dok je još bio dijete.

Na pitanje suca zbog čega je poslije prve očeve “nepristojne ponude” ostao živjeti s njim još 50 dana Aleksandar je rekao: “Nisam imao kud”.

Njegova sestra Sandra, koja je poslije razvoda ostala živjeti s ocem, svjedočila je da joj se jednom prilikom otac uvukao u krevet pijan, nakon čega se preselila kod majke gdje su već bila njezina braća.

Bivša supruga ubijenog i Aleksandrova majka potvrdila je sve te navode o maltretiranju djece.

Aleksandrov bratić Marko Marinković i da prvi put čuje da je Srđan seksualno zlostavljao Aleksandra, te da nije točno da je mlađem sinu puštao porniće jer nije bio takav čovjek.

Zanimljivo da je suđenje prekinuto zbog dojave o bombi.

 

 

Komentiraj