TRENER DINAMA NAKON RAZBIJANJA SPLITA: Vidio sam puno dobrih stvari

Podijelite članak
FOTO: GNK DINAMO
Foto: GNK Dinamo

Glavni trener Ivajlo Petev izrazio je zadovoljstvo nakon visoke 6:0 pobjede Dinama nad RNK Split u prvom dvoboju polufinala Hrvatskog nogometnog kupa.

“Odigrali smo dobru utakmicu, kontrolirali igru svih 90 minuta. Bilo je puno dobrih stvari, zabili smo šest pogodaka… Zadovoljan sam i čestitam svojoj momčadi” , istaknuo je Dinamov trener Ivajlo Petev i otkrio sjeća li svoje zadnje ovako visoke pobjede?

“Sjećam se. Bilo je to u Bugarskoj. Pobijedili smo Slaviju iz Sofije”, rekao je Petev, a prenose službene stranice Dinama.

Pohvalio je i debitanta, Brazilca Guilhermea.

“Pokazao je puno toga dobroga, ali ovo nije sav njegov potencijal. Osim toga, to mu je prva službena utakmica, trudio se, radio ono što sam i tražio od njega. Imao je i dvije asistencije. Zadovoljan sam s njim, ali i sa svima ostalima. Evo, i Sammir je prvi put po povratku u Dinamo zaigrao od početka. Uglavnom, moramo još puno raditi da bismo izgledali još bolje”, rekao je Bugarin koji je pričao i o maksimirskom terenu.

“Morate prije svega imati dobar teren. To je osnovno. I kad to imaš, sve izgleda drukčije. Bilo je puno dobrih stvari, akcija, dubinskih proigravanja… Da su svi tereni ovakvi kao u Maksimiru, naš bi nogomet izgledao drukčije. Teren je najvažniji”, zaključio je Petev.

 

Komentiraj