TORCIDAŠI DIVLJALI U SRBIJI: Pokrali benzinsku crpku, išarali je grafitima i ustaškim “U”

Podijelite članak

torcida, hajduk

U priopćenju srpskog Ministarstva unutarnjih poslova, kaže se, kako prenose mediji, da su neki navijači splitskog Hajduka opljačkali benzinsku pumpu.

Dogodilo se to, kako stoji u priopćenju, na autocesti u blizini Vrčina, a iz trgovine su odnijeli veću količinu pića koje nisu platili.

Osim toga, ispisali su grafite “Torcide”, a ostavili i znamenje ustaškog “U”,  a prije nastavka puta isprevrtali nekoliko kontejnera.

Podsjećamo kako Hajduk igra danas uzvratnu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Europe protiv Slavije iz Sofije.

Veća se grupa navijača uputila kroz Srbiju na utakmicu.

Srpska policija traga za počiniteljima.

U međuvremenu su se priopćenjem oglasili i iz MOL-a, čija je benzinska pumoa opljačkana.

“Tijekom prethodne noći dogodio se incident na servisnoj stanici kompanije MOL Serbia u Vrčinu, na kojoj je grupa navijača s obilježjima nogometnog kluba Hajduk Split napravila pauzu na putu ka Bugarskoj. Ovom prilikom učinjena je manja materijalna šteta na objektu, u vidu polomljenih stakala i ispisanih grafita na samoj servisnoj stanici, kao i krađa veće količine alkoholnih pića i drugih proizvoda”, stoji u priopćenju.

“Treba napomenuti i da su se zaposleni ponašali profesionalno i u skladu s internim uputama za ovakve situacije, što je doprinnelo da ne dođe do većih incidenata”.

OVO JE NASTAVAK PRIČE:

UHIĆENI PRIPADNICI TORCIDE: Pokrali MOL-ovu pumpu u Srbiji – pronašli im sjekire, palice, kokain – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj