TODORIĆ U ZAGREBU: Već će ovu noć završiti na spavanju u Remetincu

Podijelite članak
Foto: Screenshot Xou Tube
Foto: Screenshot You Tube

Ivica Todorić sletio je u Zagreb redovnom linijom zrakoplovom koji je došao oko 21 sat, a po izlasku iz zrakoplova izveden je pomoćnim stubištem, te ušao u službeni automobil MUP-a.

Vesna Todorić, supruga Ivice Todorića, izašla je iz zrakoplova sa svim ostalim putnicima, kroz tunel.

Ispred zračne luke bilo je dosta policije. Podsjetimo, budući je Todoriću već određen istražni zatvor, policija ga izravno vozi u Remetinec.

Oko 21,40 Todorić je već bio u Remetincu. U zatvorski krug ušao je u koloni službenih vozila. Potom je prošao uobičajenu proceduru zatvorskog prijema.

U Remetincu mu je uručeno i sudsko rješenje o određivanju istražnog zatvora na koje ima pravo žalbe.

Podsjetimo, protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante, i 12-ero Agrokorovih menadžera te revizora istraga  je pokrenuta prošle godine i to zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna.

Istražni zatvor je tada određen samo za Ivicu Todorića. Valja podsjetiti da je Ivici Todoriću već određen jednomjesečni istražni zatvor, pa se očekuje da će se njegovi odvjetnici žaliti na tu odluku.

Tada može sudac i odlučiti da će ga se pustiti na slobodu uz jamčevinu. To nije bez izgleda jer su do sada svi svjedoci (osim jednog) već ispitani.

Mogla bi to u tom slučaju možda biti jedna od najvećih jamčevina ikada određenih u Hrvatskoj.

 

Komentiraj