TEŠKA NESREĆA U SLAVONIJI: Poginula dva prijatelja – jedan od njih i prvak Hrvatske

Podijelite članak
Ilustracija
Ilustracija

Policijska uprava požeško-slavonska je priopćila kako je oko 45 minuta nakon ponoći na D-51 u mjestu Rajsavac došlo do teške prometne nesreće.

Vozač (37) teretnog automobila marke “Škoda Praktik”, požeških registarskih oznaka, dolaskom do blagog zavoja ulijevo uslijed nepropisne brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Udario je potom u betonski prilaz obiteljskoj kući. Smrtno je stradao vozač i 37-godišnji putnik iz vozila.

Očevidom je rukovodila županijska državna odvjetnica iz Slavonskog Broda. Policija nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice vezane za ovu prometnu nesreću.

U međuvremenu portal pozega.eu doznaje neslužbeno da su poginuli 38-godišnji Robert Kotas i njegov vršnjak i jako dobar prijatelj Vlado Moravek, višestruki prvak Hrvatske u utrkama ubrzanja.

Moravek se utrkama aktivno počeo baviti 2006. godine. 2014. godine bio je gost na veličkom natjecanju „Tunning & styling show”, a u listopadu iste godine doživio je tešku nesreću na treningu utrke u Žminju pored Rovinja.

Tri je dana ležao u komi nakon čega je uslijedio duži oporavak. Nažalost, noćašnja prometna nesreća bila je kobna za njega i njegovog prijatelja.

Robert Kotas bio je vlasnik auto servisa “Auto Robi” u Industrijskoj ulici u Požegi.

Komentiraj