SUKOB U VINKOVCIMA: Drvenim kolcem napadnut vlasnik tvrtke Boso

Podijelite članak

bosiljko stanić

Jutros je u Vikovcima napadnut Bosiljko Stanić, vlasnik tvrtke Boso koji već duže vrijeme puni medije, jer ga je dio radnika nedavno prozvao za mobing.

Do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna došlo je u Vinkovcima ispred jednog trgovačkog centra, negdje oko 11 sati.

Potvrdili su to i u policiji, iz koje će se o događaju znati nešto više nakon očevida.

Svjedoci kažu kako je Bosiljko Stanić napadnut drvenim kolcem.

Vlasnik tvrtke Boso Bosiljko Stanić fizički je napadnut, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list od brata Željka Dujmića, supruga Ivanke Dujmić koja je prva iznijela u javnost priču o načinu rada i odnosa prema zaposlenicima u tvrtki Boso zbog koje se otvorila afera.

Stanić je rekao kako su mu posljednjih dana prijetili i da će se o svemu oglasiti.

Maloprodajni lanac Boso ima 175 trgovina u Slavoniji i Baranji navodno tjera svoje zaposlenike da dio mizerne plaće potroše u njemu, a ako to ne učine slijedi im otkaz.

U međuvremenu se oglasio i Stanić, koji je rekao da je krenuo na službeni put i kada je prilazio automobilu, osoba za volanom starijeg automobila krenula je na njega

“Izmaknuo sam se”, kaže, “a osoba je izašla iz auta i drvenom palicom krenula na mene. Riječ je o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila”, kazao je Stanić.

Za sebe i obitelj zatražio je policijsku zaštitu te da policija već štiti kuće članova njegove obitelji.

Također je najavio da će za par dana izaći s priopćenjem za javnost rekavši kako je do sada šutio na sve napade zbog brige za 1.200 radnika svoga poduzeća.

 

Komentiraj