STANKO POKLEPOVIĆ: Čačić zna, kapa dolje u svemu što radi – preskočit ćemo i Portugal

Podijelite članak

stanko poklepović

Legendarni trener Hajduka Stanko Poklepović ‘Špaco‘ ima samo riječi hvale za sadašnjeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Antu Čačića.

“On je čovjek koji je sazreo u tom poslu, na raspolaganju je imao dobar igrački kadar. Stvarao je poteze koji su vrlo učinkoviti, napravio je perfektnu igru protiv Turaka. Vidi se da dobro razmišlja, stavlja se upravo na onaj način koji je najučinkoviti za njegovu momčad”, rekao je Špaco, a prenosi Media servis.

“On je čovjek koji zna raditi posao. Imao je kompaktibilni stožer oko sebe i stvorili su dobru atmosferu i svojim načinom ponašanja prema igračima stvara osobitost. Prema tome kapa dolje svemu što radi i treba ga maksimalno podržati”, rekao je Stanko Poklepović.

No, prognoze o tome može li se Hrvatska uspjeti plasirati u finale europskog prvenstva, bivši izbornik Poklepović kaže:

“Kako djelujemo sada, teško se može reći možemo li doći do kraja. Napravili smo fantastične stvari i pokazali da smo nacija koja zna, može i na koju se može računati. Ako se dogodi više od toga onda će biti fantastično”.

Za kraj je komentirao i ishod večerašnje utakmice u kojoj nas čeka Portugal.”To je sada jedna utakmica koja je nokaut. Vjerojatno je proučio Portugalce kako igraju, što igraju, gdje igraju, koliko su dobri. Koliko sam primijetio Čačić se zna postaviti kada zna protivnika i napravit će taktiku koja će zadovoljiti i da ćemo preskočiti Portugal.”

Komentiraj