SAŠA LOŠIĆ LOŠA: Dino Dvornik mi je spasio život – fali mi, fali mi ta energija!

Podijelite članak

dino dvornik, saša lošić loša

Saša Lošić Loša, poznati i popularni pjevač Plavog orkestra prisjetio se svog druženja s Dinom Dvornikom poznatim glazbenikom i “kraljem funka”, te ispričao kako mu je Dino spasio život.

“Fali mi ta energija, fali mi Dino Dvornik, fali mi njegova energija u regiji. Jednostavno, osjeti se ogromna praznina, jer on je nekako demistificirao svijet i učinio da ova regija živi u nekakvoj dobroj energiji. Gurao je naprijed”, rekao je Loša za filter.hr, te nastavio:

“Poslušajte Dinine izjave, on stvarno govori stvari koje su bezvremenske. Uvijek je želio reći istinu, bez obzira koliko ga to koštalo.

I jednom mi je spasio život…. U Novom Sadu smo se vozili, Plavi orkestar, on i bio je vozač koji se htio pohvaliti sa svojim novim Golfom II ispred nas i Dina.

Nagazio je na gas, ne znam 150, prošao kroz crveno i udarili smo u neki rasvjetni stup. Ja sam sjedio između vozača i Dine, koji je bio na suvozačevom mjestu.

I prvo čovjek valjda ima instinkt da sebe zaštiti, a on je prvo mene držao rukom, i držao me sve dok se nismo zaustavili. Auto je bio rascijepan kao konzerva.

Tad sam skonto da je on imao nekakvu ljudsku dimenziju, kao rijetko tko na ovim prostorima”.

Komentiraj