SANDRA PERKOVIĆ: Ne manjka mi motivacije, spremna sam za EP

Podijelite članak
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Uoči odlaska u Berlin, gdje će za tri dana početi Europsko prvenstvo u atletici, javnosti se obratila Sandra Perković. Najbolja svjetska diskašica lovi peti uzastopni naslov europske prvakinje.

“Kod mene nikada ne manjka motivacije. Ja sam sama sebi najveća konkurencija. Velike su brojke u pitanju: tu je 70 metara, rekord europskih prvenstava, tu je moj najbolji nastup, ima tu mnogo brojeva koje želim uloviti”, rekla je Sandra.

Zadnjih mjesec i pol dana mučila se s ozljedom, ali ju je na kraju, srećom, uspjela sanirati.

“Nakon Dijamantne lige u Dohi ozlijedila sam leđa, što nitko nije znao i tri sam se tjedna oporavljala. Zatim se dogodila ozljeda gležnja koja je na početku bila banalna, ali se odužila. Tako da smo posljednje vrijeme rješavali tu problematiku. Da kucnem u drvo sve smo riješili i na meni je da sada odem kući i spakiram se za Berlin”, izjavila je Sandra.

O daljinama nije željela govoriti.

“O daljinama je teško govoriti. One su splet dobrog dana, dobre forme i idealnih uvjeta. Spremna sam i zdrava te se nadam da ću baciti najbolje kako znam, a ako to napravim onda se ne bojim ni manjka metara”, zaključila je Sandra, a prenosi Media servis.

Komentiraj