RENATO PETEK: Kaj delate za vikend? Ako nemate kam, svakak odite na Picokijadu!

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Zastupnik u Skupštini grada Zagreba Renato Petek poziva na Picokijadu u Đurđevcu, ali ne bez razloga, jer je i gradonačelnik Milan Bandić dao novac za tu manifestaciju.

Na Facebooku Petek objašnjava:

Kaj delate za vikend? Ako nemate kam, svakak odite na Picokijadu!

Jer to je manifestacija očito od velikog značaja za Zagreb i Zagrepčane – tako naime smatra gradonačelnik Bandić koji je donio odluku da se iz proračuna u tu svrhu utroši naših 100.000,00 kuna.

Postavio sam pitanje gradonačelniku kojim se to kriterijima vodio i koji je interes Grada Zagreba podupirati ovu popularnu manifestaciju, no konkretan odgovor dobio nisam, osim da se radi o suradnji s drugim gradovima.

Ono što od poveznica sam pronalazim je da je g. Željko Lacković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca na božićnom domjenku 2017. godine obećao ‘kako će učiniti sve da Đurđevac postane najveća turistička destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj’.

Hm, dakle veća i od Zagreba?!

No, spomenuti gospodin je i saborski zastupnik, a tamo je došao baš kao zamjena zastupniku Milanu Bandiću, iako više nije u klubu stranaka s liste gdje je u Sabor ušao: Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika.

No kako je to je čovjek koji gradonačelniku Zagreba ‘čuva stolicu’ u Saboru, g. Bandić nije časio ni časa i odmah je dodijelio 100.000,00 kuna iz našeg proračuna!

Osim toga, kod nas je u gradu sve sređeno, liste potreba za ulaganjem u prometnice, vrtiće i škole ili kulturne ustanove te gradske objekte itd. nema, pa možemo dijeliti novac drugima kako bi možda ponovno sudjelovali u predstavi – Gradonačelnik Hrvatske.

Komentiraj