PRVENSTVO HRVATSKE U KOŠARCI: Cibona pomela Cedevitu i postala prvak!

Podijelite članak

Cibosi su nevjerojatno igrali u finalu te su s ukupnih 4-0 pomeli Cedevitu i osvojili naslo prvaka. Večeras su sa 100-98 pobijedili gradske suparnike u Domu sportova.

“Cijelu godinu smo igrali super, živjeli smo svi zajedno i to nam se vratilo na najbolji mogući način. Ponosan sam na ovaj tim, na ovu klapu, nevjerojatan osjećaj. Pokazali su da su najjači kad je najpotrebnije. Na -18 se nisu predali i dobili smo utakmicu. Skidam im kapu, ovo je nestvaran rezultat. Hvala ljudima iz kluba koji su mi ukazali priliku, hvala ovim momcima, mojim Livnjacima, mojim Širokobriježanima kojim ovim putem čestitam na osvojenom desetom trofeju. Večeras je pobijedila košarka, igrali smo jako dobro cijelu sezonu. Često posvećujem pobjede i trofeje, a ova je pobjeda za mog pokojnog oca, nadam se da je ponosan na mene!”, rekao je Cibonin trener Ivan Velić.

“Fenomenalno. Nakon dugo vremena Cibona je tamo gdje smo je navikli vidjeti- na 1. mjestu, na prijestolju. Ove 4 utakmice su zaista bile jedna bolja od druge. U trenutku na -18 je izgledalo loše, no trener je našao petorku koja je odreagirala junački, cibonaški i evo zasluženo slavimo”, riječi su kapetana Cibosa Marina Rozića.

Komentiraj