POZNATI PJEVAČ SE VRAĆA: Alen Vitasović ima novi spot

Podijelite članak

Alen VitasovićPoznati istarski pjevač Alen Vitasović snimio je spot za novu pjesmu i uskoro će ugledati svjetlo dana. Riječ je o spotu za pjesmu koja se zove “Fijaka”.

“To je peti singl s mojeg novog albuma koji će izaći na ljeto ujedno i peti spot koji smo snimili. Autori većina pjesama su Tonči Horvat i Toni Pernić. Za sada smo snimili spotove za pjesme: MARIJA NI STILA,VOLIMO SE KAO LUDI, LIPE OČI, GROŽNJANA GRADA i sad FIJAKA. Jako sam zadovoljan s pjesmama, sve su snimljene uživo s ponajboljim istarskim glazbenicima i producentima Tončijem Horvatom i Alenom Spadom. Album će sadržavati 11 pjesama. Video spot FIJAKA je snimljen na dvije lokacije.U selu Klarići i u selu Vlašići kod Kanfanara. U spotu sudjeluju kao glumci Zdenka Jakus i Daisy Vitasović. Zahvaljujem se svima koji su pomogli u snimanju, pogotovo Borisu Orliću ,Zdenki Jakus i Eleonori Jelenić”, kazao je pjevač, a izjavu je dao i redatelj spota Mladen Đaković.

“Spot je sniman 2 dana i stvarno je bila dobra atmosfera, radilo se marljivo i kreativno. Prvi puta surađujemo i obavili smo dobar posao. Sve nas je povezala odlična pjesma koju je napisao Tonči Horvat Hus. Priča je zanimljiva i sastoji se od imaginarne prepirke dva bračna druga i njihove podjele posla u domaćinstvu. Oba aktera u priči su to tako dobro i uvjerljivo igrala, da smo stalno dobivali ideje za nove scene. Spot bi trebao izaći kroz petnaestak dana, a planiramo napraviti kratki filmić sa scenama sa snimanja”, rekao je.

Komentiraj