PERNAR O ŠKORI: Bio je HDZ-ovac i zastupnik u vrijeme Sanaderove najkorumpiranije vlade

Podijelite članak

Utakmica, velika utrka za Pantovčak, već je počela, iako još nisu svi najavili svoj start, pa ni aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Ivan Pernar, koji je osnovao svoju stranku, već je polako u kampanji i na društvenim mrežama, gdje je jak i redovit, kontinuirano prati događanja i iznosi svoje stavove, o čemu obavještava svoje fanove.

Tako ih je obavijestio i da su ga s RTL-a zvali da kaže kakva su njegova razmišljanja o Škori. Evo što je Pernar napisao na Facebooku:

Zvali su me sad s RTL-a i pitali što mislim o Škori, a što reći, bio je ne samo njihov član, nego i zastupnik u Saboru i to u doba najkorumpiranije vlade, one Ive Sanadera – koji je trenutno u zatvoru. Pretpostavljam i da je tamo digao svoju ruku za to da Sanader bude izabran za premijera, ispravite me ako nisam u pravu.

Ne samo to, navodno je za pjevanje za HDZ-ovu predizbornu kampanju dobivao i novac iz njihovih crnih fondova. Kad su ga pitali kako komentira iskaz bivše blagajnice Branke Pavošević, rekao je da ne želi komentirati stvari koje su se “navodno” dogodile. https://slobodnadalmacija.hr/…/crni-fondovi-hdz-a-skoro-ne-…

Sve to mi zvuči kao Milan Kujundžić koji je izašao iz HDZ-a s pričom da su stranke uništile Hrvatsku (vrlo slično danas priča Škoro), da bi na kraju postao HDZ-ov ministar. Ako netko usprkos svemu smatra da je on iskrena opozicija sustavu koji nas tlači i ugnjetava, nek mu je sa srećom.

Komentiraj