PERNAR O LNG TERMINALU: Trump nije predsjednicu pitao o terminulu, već “Znaš li ti gdje je Krk?”

Podijelite članak

ivan pernar, sabor

Silno je bila žustra rasprava u Saboru o LNG terminalu u koju je uključio i Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida.

Pernar je rekao kako bi bilo pametnije da se 275 milijuna eura koliko trebamo platiti za taj terminal, koji nam po njemu ne treba, uložili u obnovljive izvore energije”.

Uz snimku svoje pojedinačne rasprave, Pernar je na Facebooku napisao:

POJEDINAČNA RASPRAVA – LNG TERMINAL

Ono što naš narod misli je da SAD i EU prihvaćaju partnere i saveznike odnosno nas kao neke prijatelje koje se nešto pita. Međutim ako ste primijetili kako se odnosi Donald Trump, on nije pitao našu predsjednicu Kolindu što ona misli o LNG terminalu, nego ju je pitao “znaš li ti gdje je Krk?” I zapravo na takav način se ti strani vlastodršci odnose prema našoj vlasti.

Iz samog odnosa i prema premijeru Plenkoviću u Briselu, sad on tvrdi da ga nisu štipali, nego potapšali po stražnjici, ili je on možda osjetio nešto čega nije bilo itd. se vidi zapravo taj odnos podređen – nadređen.

Među homoseksualcima postoji izraz aktivan i pasivan – onaj koji daje i onaj koji prima. Ja mislim da je naša politika, odnosno politika ove Vlade primalačka politika, pasivna politika, međutim bitno je reći da kod homoseksualaca postoji pravilo u načelu, a to je pravilo obostrane suglasnosti, odnosno da i jedni i drugi uživaju u onome što rade.

Međutim u ovoj pasivnoj, primalačkoj politici naše Vlade mi nemamo taj element užitka, a vjerujem da ga neće imati ni naši građani kada im se ispostave računi za skuplji plin.

Komentiraj