OGLASIO SE ZDRAVKO MAMIĆ: Ne priznajem presudu – onima koji me progone neka se Bog smiluje

Podijelite članak
Foto: Screenshot/N1
Foto: Screenshot/N1

Iako još nisam primio pisanu presudu iz Osijeka u kojoj sam nepravomoćno osuđen – čitam novinske izvještaje i portale, kao i komentare čitatelja na njih – oglasio se Zdravko Mamić iz BiH, te opet iznio što misli o presudi kojom je nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora.

Na Facebooku Mamić piše:

“Ovom prilikom iznijet ću svoj stav o toj temi: “Ne priznajem tu presudu jer su je sačinili neovlašteni tužitelji Sven Mišković i Tonći Petković, koji su izvršili udruženi zločinački pothvat s predsjednikom županijskog suda u Osijeku Antom Rašićem, te sucima Miroslavom Jukićem, Miroslavom Rožcem i Darkom Krušlinom.

Presuda je davno prije dogovorena, a suđenje je bilo samo dimna predstava za javnost. Ta je presuda ruganje svim građanima Hrvatske i cjelokupnoj pravnoj struci.

Sudac Darko Krušlin je za obavljeni posao odmah nagrađen, te je nakon presude imenovan drugostupanjskim sucem, a sucima Jukiću i Rožcu su također obećane nagrade: jednom je obećana funkcija predsjednika suda, a drugome šefa Uskočkih sudaca Županijskog suda u Osijeku. Izbor je u tijeku. SRAMITE SE!!!!!

No, jednoga dana, stat ćemo pred lice Boga, pred Vrhovnog Suca svih sudaca, koji sudi po pravdi, gledajući djela. Ja želim slijediti riječi svoga Boga, kojega odabrah za Odvjetnika srca svoga.

Molim za one koji me progone, blagoslivljam svoje neprijatelje, jer kad dođe kraj, neka se svima dobri Bog smiluje.

Komentiraj