OBRAČUN “NOVOSTI” I ŠKORE: Oni ga napali za otpremninu i kredit – evo što je odgovorio

Podijelite članak

Miroslav Škoro, naš popularni pjevač, a sada i predsjednički kandidat reagirao je na naslovnicu Novosti i zaprijetio im tužbom.

Podsjećamo, kako su Novosti, ali i neki portali, objavili kako je Miroslav Škoro 1999. godine uzeo od HRT-a 350 tisuća kuna otpremnine nakon što je samo dvije godine bio direktor HRT-ove glazbene tvrtke Orfej.

Pišu kako je državna revizija utvrdila da je otpremninu dobio neosnovano jer je razriješen na vlastiti zahtjev te da Škoro nije imao pravo na povlašteni kredit od 120 tisuća maraka koji mu je dao HRT.

Na Facebooku je Škoro napisao:

“Kad ti Pupovčeve Novosti daju ovakvu naslovnicu, to je najbolja referenca da si na pravom putu. A kad tu naslovnicu temelje na lažima i konstrukcijama, onda je to već posao za moje odvjetnike.

Jasno mi je da se financiraju iz državnog proračuna i da moraju odrađivati prljavi posao za svoje koalicijske partnere, ali raskrinkat ćemo ih na sudu i sav novac od tužbe uplatiti djeci poginulih hrvatskih branitelja.

A brzo će doći trenutak kad će širitelji mržnje i lažnih vijesti biti skinuti s državnog proračuna i prepušteni izazovima tržišta”.

 

Komentiraj