O TOME SE GOVORI: Tko je Vladimira Palfi optužena da ruši Živi zid?!

Podijelite članak

Vladimira Palfi potpredsjednica je stranke Živi zid, ali i supruga Ivana Vilibora Sinčića, predsjednika stranke.

U braku imaju dvoje male djece, a da i nije dobro kada su supružnici na čelu stranke pokazalo se ovih dana kada su počele najprije petarde, a potom i prava artiljerija u Živom zidu.

Palfi je iz Međimurja, iz mjesta Belice, a rođena je 21. studenog 1982. godine.

Nema je mnogo u medijima gdje bi govorila u prvom licu, ali zato joj se ime provlači kada je riječ o Živom zidu.

Palfi je na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, 2016. godine, osvojila saborski mandat, koji je odmah prepustila stranačkom kolegi Branimiru Bunjcu.

Tada je o Bunjcu govorila u hvalospjevima govorila:

“Imam doma malu bebu, nosila sam izbornu jedinicu jer sam jedna od osnivača Živog zida, ali odmah sam rekla da sebe ne vidim u Saboru, jednostavno nema potrebe za tim.

Trenutačno se ne mogu kvalitetno posvetiti tom poslu, a on će to obavljati mnogo bolje. Čovjek je doktor znanosti, odradio je u zadnje dvije godine vrhunski posao za stranku, s Ivanom je pripremao prijedloge zakona i amandmane”.

Tada su razlog bile njezine majčinske obveze, dvoje male djece, pa je nastavila raditi, kako je pisala na društvenim mrežama, u PR-u i marketingu.

No, mnogi iz Živog zida govorili su kako ona zapravo upravlja Živim zidom i da Sinčić niti jednu odluku nije donio bez nje, točnije da je njezina zadnja.

Mnogi upiru u nju prstom kao glavnog krivca za cijelu dramu oko Živog zida u kojoj su se na drugoj strani u konačnici našli najistaknutiji članovi, saborski zastupnici Branimir Bunjac i Ivan Pernar.

Uz njezno s eime vežu i  neke afre, pa tako i oko fakulteta. Tako se javno predstavljala kao inženjerka građevine, ali ju nije bilo moguće naći na spisku niti jednog građevinskog fakulteta u Hrvatskoj.

Svojevremeno je o sebi pisala na Facebooku: “Znam biti i drska, ako treba… Ponekad bezobrazna. Sve po zasluzi…

Ljubomorno čuvam ono što je moje, nikad ne gledam tuđe (moram da iskreno priznam da trenutno postoji iznimka u mom životu )… Ja sam i naivna, blesava… Ponekad i dosadna…”

Komentiraj