NETKO JOJ JE ZAKUHAO: Profesorica iz BiH osvanula bez krpica – fotke potom nestale

Podijelite članak

Pravu je buru izazvala objava u Dnevnom avazu kako je lijepa profesorica iz Vareša u BiH Berina Fatić snimljenu u učionici bez “krpica”.

Ubrzo su sve objavili i drugi mediji, a fotografije s društvenih medija su potom nestale.

Na objave je reagirala i sama profesorica Fatić, koja piše kako njezini učenici najbolje znaju kakva je profesorica jer su ju kandidirali za najbolju profesoricu u državi.

“Ovog puta ću ići pravnim putem do kraja – i pronaći, te JAVNO OBJAVITI izvore ovih “dezinformacija”! Pa kad saznamo istinu – svako će morati lizati ono što je pljuvao… 😉 A neistine tipa pritužbe roditelja (upravo sam razgovarala s diretktorom moje škole – nikad nijedne nije bilo), ili učenika – koji su me prije mjesec kandidirali za najbolju profesoricu u državi, te preuzimanje mojih fotografija bez moje dozvole – neko će “masno” platiti…, napisala je na Facebooku.

Na Facebooku se oglasio i njen suprug s kojim ima sina (7).

“Želim da se “zahvalim” svim portalima na lažnim objavama, a pogotovo Dnevnom avazu što žele bez razloga uništiti moju porodicu i život mom sedmogodišnjem sinu neistinitim objavama o mojoj supruzi… “Hvala_ vam u ime mog sina! Da i vi isto doživite, aBd!”

Nakon svega profesorica Fatić dobila je i inspiraciju za svoj istraživački rad, pa je na facebooku napisala:

“Mislim da će se moj sljedeći istraživački rad zvati: koliko jedna žena danas u BiH uopće IŠTA SMIJE, a da ne bude meta svim zaostalim papcima i papankama, te U KOJEM VIJEKU ŽIVIMO U BiH… ili nešto slično! 🤓”

berina fatić, faksimil

Komentiraj