NESTALA U BERLINU: Danijela Velić (30) u četvrtak se nije vratila s posla

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Naše zemljakinja Danijela Velić (30), koja živi i radi u Berlinu, nestala je i posljednji je put viđena kako izlazi iz restorana u kojem je radila, u blizini željezničke postaje Bundesplatz, u četvrtak 12. travnja oko 22:15 sati.

Danijela je rođena je u Pakracu 5. svibnja 1988. godine, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu kratku kožnu jaknu, svijetle traperice i šal.

Na nogama je imala tenisice i nosila je crnu žensku torbu. O svemu je, kako piše fenix-magazin.de, njezina sestra Dijana obavijestila i policiju u Berlinu.

danijela velić, faksimil

“Na mobitel se ne javlja, isključen je. Danijela je trebala krenuti iz restorana na Bundesplatzu u kojem je radila, najprije S-Bahnom do Landsberger Allee pa potom tramvajem do Lichtenberga, gdje živi. No kući nije došla. Nitko ne zna je li uopće ušla u vlak i je li uopće i kamo krenula”, kazala je njezina sestra Dijana.

“Nismo odmah obavijestili roditelje jer ih nismo htjeli uznemiravati niti da se brinu. Nadala sam se da će se do vikenda riješiti Danijelin nestanak i da će je policija pronaći. Nažalost, dosad se ništa ne zna”, dodala je sestra nestale Danijele Velić.

 

Komentiraj