NENAD BJELICA: Protivnik je kvalitetan i iskusan, ali Dinamo pobjeđuje

Podijelite članak

bjelica

Nogometaši Dinama večeras kreću u novu europsku avanturu. Modri u 20 sati na Maksimiru u drugom pretkolu Lige prvaka igraju prvu utakmicu protiv izraelske Hapoel Beer Sheve.

Trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica svjestan je težine zadatka, ali najavljuje povoljan rezultat.

„Nadamo se najboljem, nadamo se pobjedi, iako znamo da igramo s jako kvalitetnim i iskusnim protivnikom. Riječ je o momčadi koja dugo igra zajedno te su već odradili dvije službene utakmice. Moja momčad fizički je i mentalno spremna za utakmicu i dat će svoj maksimum“, rekao je Bjelica i otkrio kakvog protivnika očekuje.

„Momčad koja ima jako dobre ofenzivne kvalitete, ako ih se pusti igrati tada mogu pokazati svoj talent u najboljem svijetlu. Protiv takvog protivnika moramo biti agresivni, biti blizu, ne dati im mogućnost igranja, a tada njihov talent dolazi manje do izražaja“, smatra Bjelica, a prenosi Media servis.

Poručio je Bjelica i da Filip Benković neće igrati, dok će Mario Gavranović koji je bio na Svjetskom prvenstvu sa Švicarskom biti u kadru.

„Benković nije trenirao s momčadi zadnjih osam dana, dok se Gavranović priključio u ponedjeljak i njegove šanse da bude u kadru postoje. On je vrlo važan igrač za nas. Iako nije spreman da igra od početka, ali u 20-30 minuta sigurno može pomoći“, zaključio je Bjelica.

Mogući sastav: Zagorac – Stojanović, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Ademi – Majer, Olmo – Šitum, Oršić – Budimir

Komentiraj