NAPLATA ISPOD TRI SEKUNDE: HAC ubrzao plaćanje karticama na NP Demerje

Podijelite članak

naplatne kućice, autocesta

Hrvatske autoceste su ubrzale protočnost na osam staza naplatne postaje Demerje na autocesti A1 Zagreb – Split, poručuju u priopćenju.

Priopćenje HAC-a prenosimo u cijelosti:

“Na osam staza naplatne postaje Demerje na autocesti A1 Zagreb – Split izvršena je nadogradnja softvera na izlaznim stazama, te su svi POS uređaji zamijenjeni novima. Time je korisnicima koji prolaz autocestom plaćaju bankovnim, debitnim i charge karticama naplata ubrzana i obavlja se ispod 3 sekunde. Dosadašnje transakcije obavljale su se u vremenu do 8 sekundi. U vrijeme vršnog opterećenja prometa, smanjenjem trajanja transakcije kod plaćanja Bankovnim karticama sa 8 sekundi na 3 sekunde povećava se protočnost prometa i zadovoljstvo korisnika.

Kako bi se dodatno poboljšala protočnost prometa u vršnim i standardnim opterećenjima, još jednom lijepo molimo sve korisnike ENC-a da uređaje postave na vjetrobransko staklo svog vozila, sukladno dobivenim pisanim uputama kod kupnje ENC uređaja. Na taj način će se izbjeći nepotrebni zastoji na ulaznim i izlaznim stazama naplatnih postaja, a samim tim i povećati zadovoljstvo korisnika uslugom.

Također na prodajnim uredima Hrvatskih autocesta d.o.o. i Autoceste Rijeka – Zagreb d.d. diljem Hrvatske pravnim subjektima više nije potreban službeni pečat za ugovaranje ili kupnju ENC uređaja, odnosno, službeni pečat nije obvezan za buduće ugovaranje poslovnog odnosa. Sve ove mjere provode se u sklopu modernizacije društva te nastojanja da se što više olakša prometovanje i poslovanje s korisnicima.”

Komentiraj