NAKON UDARA AUTOMOBILA: Dječak (9) stradao na biciklu životno ugrožen

Podijelite članak

Jučer oko 18:45 u mjestu Goričko pored Koprivnice vozač je osobnim automobilom naletio na dvoje dječaka koji su se kretali nepropisno sjevernom prometnom trakom bez kaciga i potom pobjegao.

Vozač je potom uhićen.

Dijana Žagar iz PU koprivničko-križevačke za Media servis: “U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen dječak rođen 2010. godine. Nakon što je prouzročio nesreću, vozač je vozilom napustio mjesto događaja, no naknadno je pronađen i uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i pružanja pomoći. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje”.

Ozlijeđeni dječak je u međuvremenu zbog teških ozljeda prebačen u zagrebačku Klaićevu bolnicu.

Da je dječak u životnoj je opasnosti, potvrdio je za Media servis dr. Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb, koji kaže:

“Dijete je jutros u pola pet prevezeno k nama u Klaićevu i dodatnim pretragama vidjelo se da se krvarenje na mozgu širi, zbog čega je podvrgnut neurokirurškom zahvatu koji još traje. Da, takva ozljeda sama po sebi znači da pacijent jest životno ugrožen. To je regija mozga koja vitalne centre regulira, i krvarenje u tom dijelu je naravno vrlo ozbiljno stanje i naravno i operativni zahvat, ali nije bilo druge nego operativnim zahvatom pokušati najbolje moguće”.

Komentiraj