NAKON POMORSKE NESREĆE: Iz dubrovačke bolnice jedna osoba puštena, a druga još zadržana

Podijelite članak

bolnica, dubrovnik

Dvije osobe koje su spašene u sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći i prevezene u Opću bolnicu Dubrovnik oporavljaju se.

Muškarac (58) je pušten na kućnu njegu, dok je drugi muškarac, 54-godišnjak zadržan u bolnici – izvijestio nas je ravnatelj bolnice Marijo Bekić

“U Opću bolnicu Dubrovnik su jučer nakon pomorske nesreće primljene dvije muške osobe, oba hrvatska državljanina. Prvi pacijent je nakon pružene liječničke pomoći sa lakšim površinskim ozljedama koljena pušten na kućnu njegu, a druga je osoba također dobrog općeg stanja, sa prijelomom lijeve ključne kosti zadržana na ortopedsko traumatološkom odjelu i bit će danas opreiran. Inače je dobreg općeg stanja i radi se o izoliranoj ozljedi”, rekao je za Media servis Bekić.

Doznajemo da su oba ozlijeđena muškarca s prebivalištem na dubrovačkom području, no s obzirom da se radi o ugostiteljskim djelatnicima, pretpostavka je da nisu svi iz Dubrovnika, no, kako smo neslužbeno doznali, svi oni bili su djelatnici istog ugostiteljskog objekta. Gumenjak navodno nije bio označen svjetlima. U Dubrovniku je i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Nazočit će sastanku u Lučkoj kapetaniji koji treba početi u ovim trenucima, nakon čega će dati izjavu.

Komentiraj