NAKON DIVLJANJA NA POLJUDU: Uhićene 34 osobe – stradali vatrogasac operiran

Podijelite članak

torcida, bakljada

Splitska policija uhitila je 34 osobe s poljudskog derbija Hajduka i Dinama, a dvije osobe zbog uporabe pirotehnike privedene su na Prekršajni sud.

Izvor: Media servis

U drugom poluvremenu utakmice dogodio se incident u kojemu je, od topovskog udara stradala šaka 46- godišnjeg vatrogasca iz Kaštela koji je odmah prevezen u bolnicu.

Od eksplozije mu je oštećen i sluh, a sinoć je operiran u splitskoj bolnici na Križinama. Hajduk je u priopćenju izrazio žaljenje i osudio incident. Predsjednik Kluba Jasmin Huljaj posjetio je stradalog vatrogasca u bolnici.

Evo što je za Media servis izjavila glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

“Policijski službenici su odmah nakon događaja, na mjestu događaja obavili očevid, te poduzeli mjere i radnje iz nadležnosti policije te će se provesti kriminalističko istraživanje. Privedene su ukupno 34 osobe uglavnom zbog prekršaja zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira od čega je zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava uhićeno osam osoba nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje. Policijski službenici su prije javnog okupljanja oduzeli 12 različitih komada pirotehničkih sredstava.”

PISALI SMO:

DIVLJANJE NA POLJUDU: Topovski udari i baklje – vatrogasac ostao bez dijela prsta – čitajte OVDJE.

Komentiraj