MODA: Andreja Deskar – Njezino veličanstvo torba ili torbica, žene bez nje ne mogu

Podijelite članak

deskar, naslovna

Kao nezaobilazni modni detalj i savršen element koji naglašava svaku modnu kombinaciju su torbe. Nije toliko važno kakve je boje, veličine ili marke, važno je da odiše karakterom. 

Torbe – omiljeni predmet ženskih srdaca. Jesu li velike, male, široke, uske, od eko kože, prave kože… zimske, ljetne

Nije bitno, važno je da su torbe… Svaka žena taj predmet nazvan torbom rijetko može zaboraviti.

Je li razlog samopouzdanje, jer torba nam je gotovo pripijena uz tijelo kada je nosimo na ramenu, te osjećamo istovremeno bliskost s njom, kao i što služi za nošenje različitih predmeta.

Svako godišnje doba ima svoj trend torbi, pa tako i ljeto. Torbe različitih oblika, materijala oblikuju nas stayling.

torbe andrejatorbe andrejtorbe andre

Pletene torbe su apsolutni hit sezone. Najrazličitijih oblika, od okruglih do predimenzioniranih cekera, naglašavaju  ljetnu bezbrižnost.

U ljetne dane kada je sve laganije, lepršavije, mijenjamo kožne torbe za “ljetne” torbe ,” cekere”, koje su najčešće od jute, sisala, pletene,končane.

Pletene torbe ove su sezone jedan od najvećih hitova, od klasičnog cekera, pa do košarica…

Ljetne torbe mogu biti na ramenu ili ih možemo nositi u ruci kada sećemo gradom ili smo na putu prema plaži. Pletene torbe uvijek izgledaju novo i svježe.

torburine

Iako nam je kad pomislimo na pletenu torbu prva pomisao veliki model za casual izdanja ili odlazak na plažu, pletene torbe mogu imati i drugačiju ulogu, ulogu i za svečane prigode u ljetne tople dane, koju sami možemo osmisliti različitim aplikacijama i maramama kao detaljima koji isto mogu odlično se uklopiti uz našu ljetnu večernju toaletu.

Jednu torbu možete nositi na više načina.

Pletene torbe mogu nas vratiti u djetinjstvo kada su ih izrađivale i nosile naše majke, bake, prabake…tada su nastali prvi naši pleteni cekeri koji imaju dugu povijest…

Uživajte u svojim laganim pletenim torbama, cekerima u ove vruće ljetne dane, te se osvježite njihovom izradom ili kupnjom.

Više o našoj modnoj dizajnerici možete pročitati OVDJE.

torbice, andrea

 

Komentiraj