MILAN BADELJ: Islandu treba čestitati, ali moramo ih dobiti

Podijelite članak

milan badeljReprezentativni veznjak Milan Badelj ističe kako se Hrvatska protiv Islanda ima pravo nadati pobjedi.

Milan Badelj, član talijanske Fiorentine, jedna je od uzdanica izbornika Ante Čačića i uoči nadolazećeg kvalifikacijskog okršaja za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda.

“Sve ovisi kakav je tko na terenu i vjerujem da je izbornik zadovoljan onime što pružam. Ja sam zadovoljan, iako uvijek mogu bolje, i to ću ubuduće pokušavati i pokazati”, rekao je, a prenose službene stranice HNS-a.

Islanđani su na tablici kvalifikacijske skupine bodovno poravnati s Vatrenima, na sedam bodova, te će maksimirski dvoboj imati posebnu težinu.

“Izrazito ih poštujemo, napravili su veliki rezultat na Europskom prvenstvu, i treba im čestitati. Na impresivan su način došli do toga, nisu se samo branili, te im je to dalo krila i na početku ovih kvalifikacija. Međutim, igramo kod kuće – makar i bez publike – te moramo pobijediti. Budemo li pravi, možemo biti optimistični i mislim da bismo tada trebali slaviti”, smatra Badelj.

Hrvatskog se veznjaka povezuje s mogućim odlaskom iz Fiorentine, no Badelj se do zimskog prijelaznog roka neće opterećivati tim opcijama.

“Maksimalno sam koncentriran na Fiorentinu i sretan sam tamo, a sve ovo ostalo u ovom je trenu nepotrebno. Statusom sam zadovoljan, a drugo ćemo vidjeti na zimu”, zaključio je.

Komentiraj