MARCELO BROZOVIĆ: Protiv Čeha moramo odigrati najbolje što znamo

Podijelite članak

marcelo brozović

Marcelo Brozović, veznjak Vatrenih, uvjeren je kako Hrvatska uz puni angažman može i do druge pobjede na Europskom prvenstvu.

Dva dana prije ogleda sa Česima u Saint Etienneu, Marcelo Brozović je u potpunosti spreman za nove izazove, bez obzira na maksimalnu potrošnju u pariškom ogledu s Turcima.

“Stvarno sam se umorio, bila je to teška utakmica, ali već sam se i odmorio tako da se nadam da ću u istom ritmu nastaviti protiv Češke. To nam je ključni susret, ako pobijedimo idemo u drugi krug i nadam se da ćemo odigrati kao i protiv Turske. Svi će dati 100 posto, a atmosfera je unutar momčadi odlična, svi se družimo i stvarno nam je lijepo”, najavio je Brozović, a stoji na stranicama HNS-a.

U prvom je kolu Češka poražena od Španjolske, no jedini je pogodak primila tek u završnici dvoboja.

“Gledali smo Čehe protiv Španjolske, jako su dobro organizirani, a najbolji im je igrač Rosicky. Na njega trebamo posebno pripaziti, ali pružimo li partiju kao u Parizu ne bi trebalo biti problema. Moramo odigrati najbolje što možemo”, rekao je hrvatski reprezentativac.

Brozović je na Parku prinčeva zauzeo poziciju na krilu, a posebno mu se svidjela i partija Italije protiv Belgije.

“Više mi odgovara pozicija u sredini terena, ali i u Interu sam odigrao nekoliko utakmica na desnom krilu i to mi je pomoglo. Ne smatram to posebno velikim iskušenjem, glavno je da budem pravi. Talijani su me se posebno dojmili, taktički su odigrali odlično protiv jake Belgije i protiv njih će biti jako teško igrati”, istaknuo je Marcelo Brozović.

Komentiraj