LUKA MODRIĆ: Ostvarili smo prvi cilj, no vjerujem da možemo ostvariti još više

Podijelite članak
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Kapetan Vatrenih Luka Modrić i drugi je puta na ovom Svjetskom prvenstvu proglašen za igrača utakmice, u vrijednoj pobjedi nad Argentinom.

“Prije svega, presretni smo što smo prošli u drugi krug, a meni je ovaj pogodak svakako bio izrazito važan, možda mi je i najdraži za reprezentaciju. No, najvažnija je naša pobjeda, ali moramo ostati mirni i izbjeći euforiju. Treba se usredotočiti na sljedećeg suparnika i nastaviti raditi. Idemo korak po korak. Imamo odličnu momčad i vjerujemo u sebe”, rekao je hrvatski veznjak nakon pobjede na Gaučosima.

“Bila je to dobra predstava Hrvatske, pogotovo u drugom dijelu, ali čak i u prvom dijelu nismo dopuštali Argentini da osvaja prostor i stvara izglednije prilike. Nakon odmora sve je otišlo na našu stranu – pogreška argentinskog vratara nam je pomogla, no morali smo dobro igrati još 40 minuta. Nastavili smo igrati sve bolje i bolje”, dodao je Luka.

“Ova pobjeda dat će nam dodatno samopouzdanje i pokazali smo da se s pravom mnogo očekuje od ove reprezentacije. Ostvarili smo prvi cilj, no vjerujem da možemo ostvariti još više. Svaka će sljedeća utakmica biti teška. Možda ova naša pobjeda izgleda lagana, ali nije bila. Morali smo odigrati savršenu utakmicu”, prenosi Modrićeve riječi portal HNS-a.

Komentiraj