LIJEČNIK VATRENIH: Do utakmice sa Češkom bit će sve u redu sa Ćorlukom

Podijelite članak

boris nemec

Dr. Boris Nemec, liječnik Vatrenih, potvrdio je kako u reprezentaciji nema većih problema niti nakon okršaja s Turskom.

O stanju Vedrana Ćorluke, koji je “krvavom glavom” također obilježio dvoboj s Turcima, govorio je liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec.

“Stanje je dobro, danas je preskočio trening kako bi više mirovao. Stavili smo mu šavove, no pri skokovima i udarcima glavom došlo je ponovnog krvarenja. Hematom mu se tada opet aktivirao i morali smo ga više puta previjati te danas miruje da mu se to sanira. Do Češke će svakako biti zdrav”, stoji na stranicama HNS-a.

Nekoliko je riječi posvetio i Ivanu Perišiću te Ivanu Striniću.

“Perišić je osjetio grčeve u potkoljenicama u zadnjim minutama. Radilo se isključivo o zamoru muskulature koji se zna pojaviti te je tražio zamjenu. No, bit će spreman, regenerirat će se u narednih nekoliko dana i također će biti spreman. Strinić se požalio na stražnju ložu, također zbog zamora i navečer je odmah bio u tretmanu s kojim će nastaviti i danas”, objasnio je Nemec.

Općenito, zdravstvenim stanjem igrača Hrvatske Nemec je itekako zadovoljan.

“U 20 godina nismo imali niti jedne pripreme bez ozbiljnijih ozljeda, a sada čak ni ova Ćorlukina nije toliko ozbiljna. Vjerujem da je za to zaslužna ova naša ekipa koja trenira igrače, kao i način treniranja, a možda imamo i malo sreće”, zaključio je.

Komentiraj