KLOPP JE LJUDINA: Evo kakvo je pismo poslao sinu preminulog ragbijaša

Podijelite članak

Jürgen klopp

U veljači ove godine svijet 13- godišnjeg Jordana van der Westhuizena se raspao. Njegov otac Joost (45), inače kapetan južnoafričke ragbijaške reprezentacije, umro je od posljedica motoričke neuronske bolesti.

Onda je Jordan napisao emotivno pismo svome ocu u kojem se divi njegovim postignućima na terenu, a i zamolio ga je da “kaže Bogu kako Liverpool mora pobijediti.”

To je sve pratio trener Liverpoola Jurgen Klopp koji je 13-godišnjaku odlučio poslati pismo s dresom kojeg su potpisali igrači Liverpoola i sam Nijemac.

“Ništa što kažemo neće olakšati tvoj gubitak, ali želimo da znaš imaš naše suosjećanje,” stoji u pismu koje se nastavlja:

“Znamo da je tvoj tata bio veliki navijač Liverpoola i zato smo zadovoljni što je svoju strast podijelio s tobom. Pismo koje si poslao njemu i u kojem si spomenuo LFC nam puno znači, hvala puno na potpori. Nadamo se da ćeš stvoriti lijepa sjećanja kada budeš gledao LFC.

“Neka mir bude s tobom i tvojom obitelji kao i utjeha te snaga u ovom tužnom vremenu,” napisao je Klopp i završio simboličnim riječima: “You’ll never walk alone”, prenosi portal Goal.

Komentiraj