KARMEN BRKIĆ: Demantiram neistinite medijske napise o bivšem suprugu

Podijelite članak

Bivša supruga Milijana Brkića, Karmen Brkić, preko svoje odvjetnice Ivke Jukić Pavelić uputila je priopćenje za javnost u kojem opovrgava medijske napise o novom kraku SMS afere u kojem se njen bivši suprug dovodi u vezu s presretavanjem njene e-pošte.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske napise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji.

Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu. Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava.

Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece. Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj”, stoji u priopćenju Karmen Brkić.

Komentiraj