IZETBEGOVIĆ PORUČIO PREDSJEDNICI RH: Brinite o vlastitom dvorištu gdje vam buja ustaški ekstremizam

Podijelite članak

bakir izetbegović

Član Predsjedništva BIH Bakir Izetbegović u razgovoru za Fenu reagirao je na izjave predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o povratku tisuća boraca iz tzv. Islamske države u BIH.

Izetbegović je rekao da nije dobro preuveličavati problem islamskog ekstremizma u BIH dodavanjem nula na broj povratanika sa stranih ratišta, jer je zapravo riječ o par desetaka ljudi.

Pri tom je dodao i da u Hrvatskoj buja ustaški ekstremizam, te da se nada da će predsjednica Grabar Kitarović ubuduće brinuti o vlastitom dvorištu. A predsjednica je jučer na ovu temu rekla da joj nije namjera prepucavanje oko brojeva i da je riječ o vrlo ozbiljnoj temi…

“Ja mislim da je krajnje vrijeme da se doista povežemo, da napravimo konkretniju suradnju, da prestanemo od ovoga raditi tko će biti u pravu ili tko će biti veći frajer. Ja s brojevima neću licitirati jer dovoljan je jedan terorist i jedna osoba da napravi problem. A na meni je i na svima u BiH da osiguramo da jedna ili tisuće ili stotine osoba ne naprave nikakav problem”, izjavila je Kolinda Grabar-Kitarović, prenosi Media servis.

Komentiraj