IVAN PERNAR: Živi zid je jedina stranka koja želi ukinuti TV pretplatu – pogledajte tko je sve nema

Podijelite članak

pernar, hrt

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar aktivan je cijelog ljeta i s nestrpljenjem očekuje nastavak rada Sabora, jer  još je pred njim mnogo problema i pitanja koja želi pokrenuti.

Kad je riječ o HRT-u i plaćanju pretplate, Pernar je tu jasan kao i stranka kojoj pripada – protiv su pretplate.

O svemu je Pernar opetovano pisao na Facebooku, iznoseći neke podatke:

“Jeste li znali da je Australija ukinula TV pretplatu 1974.? Da u flamanskom dijelu Belgije i u Briselu također ne plaćaju TV pretplatu jer je ukinuta 2001.

U Mađarskoj je ukinuta 2002., u Indiji 1984., u Izraelu 2015., u Nizozemskoj 2000., u Novom Zelandu 1999., u Portugalu 1992.

U Estoniji, Španjolskoj, Kanadi, SAD-u, Kini, Iranu i Rusiji TV pretplate nikada nije niti bilo!

Nažalost, naši birači na izborima daju glas za političare koji zagovaraju TV pretplatu i rezultat toga je da TV inkasatori i odvjetnička društva maltretiraju naše građane.

Pozivam ovom prilikom sve koji su protiv TV pretplate da nas podrže na izborima jer je Živi zid jedina stranka koja ju želi ukinuti!”

Nešto ranije na temu TV pretplate Pernar je objavio:

“Pitao sam sad djevojku plaća li TV pretplatu. Veli naravno da ne i da nikome ne odgovara na zvono, isključivo ako zvoni netko s kim se prethodno dogovorila. Ako se uvjeri da je ta osoba tek onda otvara vrata.

Sretan sam da imam takvu djevojku jer mnoge žene puštaju nepoznate muškarce u kuću, zamislite da pozvoni silovatelj ili lopov i predstavi se kao TV inkasator i žena ga pusti u kuću.

Mene su roditelji koji također ne plaćaju TV pretplatu učili istu stvar, sine, nikada ne otvaraj nepoznatim ljudima. Sjećam se i moje majke, nikada joj ne bi palo na pamet puštati nepoznate muškarce u kuću ili im otvarati vrata. Bila je poštena i vjerna žena mom ocu!

Nažalost, nisu sve žene kao moja djevojka i majka. Nemaju sve morala i kućnog odgoja!”

Komentiraj